Hem tingut l'honor de ser reconeguts amb 4 Premis Lletra en la seva XVIII edició. Aquests són sens dubte els premis referencia de més prestigi del sector de la impressió digital i la comunicació
Aquest any els nostres banners representaran els REPTES als que ens anirem enfrontant i que anirem superant al llarg del 2018.
Enguany fa quaranta anys que existeix la nostra empresa. Una activitat que va començar amb 75 pessetes, amb un cubell i una escombra, quan jo tenia 17 anys.
Tot el nostre equip vol agrair a l'organització el reconeixement del treball que presentem de retolació multidireccional: Mediapro Live: La revolució en directe.
L’exposició «Això és una paret pública!» reflexiona sobre l’ús de les tradicionals columnes publicitàries popularment anomenades «pirulís», tot explicant un aspecte poc conegut:
Aquest dissabte dia 21 i diumenge dia 22, de 11:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 h., Descobreix el Museu secret del Poblenou: Marc Martí Col·lecció!
A l'Índia cada any es dóna la benvinguda a la primavera de manera molt especial: "Holi" és la festa dels colors i un de les festivitats més importants del mon.
Marc Martí segueix a l'avantguarda tecnològica i incorpora una Rho 512R amb unitat d'impressió textil.
Estem orgullosos de la feina que fem i de com la fem i prova d´aquesta tasca ben feta durant els 40 anys de trajectòria de l´empresa (1977 – 2017)