posts

MARC MARTÍ GUARDONADA AMB 4 PREMIS LLETRA

Premios Letra 2018
Hem tingut l'honor de ser reconeguts amb 4 Premis Lletra en la seva XVIII edició. Aquests són sens dubte els premis referencia de més prestigi del sector de la impressió digital i la comunicació visual del territori espanyol.Volem agrair molt especialment a l'organització per fer-nos mereixedors dels següents premis:

PREMI: Al millor sistema de directoris: Senyalització Camp Nou Experience (Lletra d'Or).
PREMI: A la millor cobertura d'un esdeveniment: MEDIAPRO LIVE (Lletra de Plata).
PREMI: Al millor element lluminós: NETSCOUTMWC (Selecció Lletra).
PREMI: A la millor retolació en interiorisme estable: Ludoteca SPLAU (Selecció Lletra).
Al millor sistema de directoris.

Senyalització Camp Nou Experience.
(Lletra d'Or).

Fabricació i impressió d'elements de senyalització del recinte del FC Barcelona, amb estructures d'acer galvanitzat, contrapesos de formigó i panells en sándwich d'alumini imprès a ambdues cara. Elements de 300cm d'altura perquè, juntament amb la seva gràfica corporativa, siguin fàcilment visibles i intel·ligibles, siguin cuales siguin la procedència dels visitants del museu més visitat de Catalunya.

A la millor cobertura d'un esdeveniment.
MEDIAPRO LIVE.
(Lletra de Plata).

Aplicació polivalent integral transformant per complet El Palau Robert. Amb diferents materials en idèntica colorimetria aconseguint un gran impacte del disseny de Dt. Cort. Amb el repte de la dificultat de la instal·lació en un edifici catalogat integrant els diferents elements a la seva arquitectura emblemàtica. Posem en valor la retolació aèria integral de la cúpula 200m2 sense contacte.

Al millor element lluminós.
NETSCOUT MWC.
(Selecció Lletra).

Fabricació i instal·lació de diferents rètols en lletra corpòria d'alumini lacado en els seus colors corporatius i il·luminació posterior en leds, per senyalitzar l'estand de la companyia de telecomunicacions NETSCOUT en el MobileWorld Congres de 2017.

A la millor retolació en interiorisme estable.
Ludoteca SPLAU.
(Selecció Lletra).

Decoració i senyalització de la ludoteca del centre comercial SPLAU amb vinil Averytexturalizado Canvas, amb impressió en negres UVI. Salvant les diferents irregularitats del pis i aconseguint amb la gràfica i els més de 300m2 de vinils especials; Canvas, pissarra, transparents… un espai juvenil, divertit i agradable, per al joc dels nens i la tranquil·litat dels adults.

Llegeix més...

Altres publicacions

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Prev Next

Canal YouTube

MARC MARTÍ AL POLÒNIA DEL 31 DE MAIG DEL 2018
MARC MARTÍ AL POLÒNIA DEL 31 DE MAIG DEL 2018

EL CALENDARI DE MARC MARTÍ 2018 APAREIX AL POLÒNIA DE TV3!

"BORN TO MÚUU" 2013 EXPO ANIVERSARI DOCTOR MUSIC 30 ANYS

MARC MARTÍ VA PARTICIPAR EN LA EXPO "BORN TO MÚUU", AMB LA RECERCA DELS DIVERSOS CARTELLS QUE APAREIXEN. 2013

ENTREVISTA A MARC MARTÍ RÀDIO ESTEL 11 MAIG 2018
ENTREVISTA A MARC MARTÍ RÀDIO ESTEL 11 MAIG 2018

ENTREVISTA A MARC MARTÍ, A RÀDIO ESTEL, AL PROGRAMA ESCALA CULTURAL, 11 MAIG 2018 - BARCELONA

MARC MARTÍ A VISTA DE DRON.
MARC MARTÍ A VISTA DE DRON.

MARC MARTÍ està considerada com una de les empreses més competitiva del mercat. La capacitat de Marc Martí en desenvolupament d’Imatge Corporativa, Esdeveniments, Comunicació Punt de Venda i Publicitat Exterior, està avalada per clients líders en el seu sector, i per una infraestructura que...

48H OPEN HOUSE 2017 A MARC MARTÍ!
48H OPEN HOUSE 2017 A MARC MARTÍ!

Una visita guiada al cor de Marc Martí Col·lecció; un espai dedicat al món de la publicitat i les arts gràfiques, principalment catalana i espanyola, i majoritàriament en suport de paper. Disposa de més d’un milió de referències diferents, amb múltiples formats (cartells, pasquins, posta...

MARC MARTÍ NADALA 2018!!!!!!
MARC MARTÍ NADALA 2018!!!!!!

http://www.marc-marti.com MARC MARTÍ US DESITJA BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!! Il·lustració original i edició de vídeo: Gerard Martí Huguet (http://www.ateliermeravelles.com)