posts

MARC MARTÍ GUARDONADA AMB 4 PREMIS LLETRA

Premis Letra Mejor sistema de directorios
Hem tingut l'honor de ser reconeguts amb 4 Premis Lletra en la seva XVIII edició. Aquests són sens dubte els premis referencia de més prestigi del sector de la impressió digital i la comunicació visual del territori espanyol.Volem agrair molt especialment a l'organització per fer-nos mereixedors dels següents premis:

PREMI: Al millor sistema de directoris: Senyalització Camp Nou Experience (Lletra d'Or).
PREMI: A la millor cobertura d'un esdeveniment: MEDIAPRO LIVE (Lletra de Plata).
PREMI: Al millor element lluminós: NETSCOUTMWC (Selecció Lletra).
PREMI: A la millor retolació en interiorisme estable: Ludoteca SPLAU (Selecció Lletra).
Al millor sistema de directoris.

Senyalització Camp Nou Experience.
(Lletra d'Or).

Fabricació i impressió d'elements de senyalització del recinte del FC Barcelona, amb estructures d'acer galvanitzat, contrapesos de formigó i panells en sándwich d'alumini imprès a ambdues cara. Elements de 300cm d'altura perquè, juntament amb la seva gràfica corporativa, siguin fàcilment visibles i intel·ligibles, siguin cuales siguin la procedència dels visitants del museu més visitat de Catalunya.

A la millor cobertura d'un esdeveniment.
MEDIAPRO LIVE.
(Lletra de Plata).

Aplicació polivalent integral transformant per complet El Palau Robert. Amb diferents materials en idèntica colorimetria aconseguint un gran impacte del disseny de Dt. Cort. Amb el repte de la dificultat de la instal·lació en un edifici catalogat integrant els diferents elements a la seva arquitectura emblemàtica. Posem en valor la retolació aèria integral de la cúpula 200m2 sense contacte.

Al millor element lluminós.
NETSCOUT MWC.
(Selecció Lletra).

Fabricació i instal·lació de diferents rètols en lletra corpòria d'alumini lacado en els seus colors corporatius i il·luminació posterior en leds, per senyalitzar l'estand de la companyia de telecomunicacions NETSCOUT en el MobileWorld Congres de 2017.

A la millor retolació en interiorisme estable.
Ludoteca SPLAU.
(Selecció Lletra).

Decoració i senyalització de la ludoteca del centre comercial SPLAU amb vinil Averytexturalizado Canvas, amb impressió en negres UVI. Salvant les diferents irregularitats del pis i aconseguint amb la gràfica i els més de 300m2 de vinils especials; Canvas, pissarra, transparents… un espai juvenil, divertit i agradable, per al joc dels nens i la tranquil·litat dels adults.

Llegeix més...

Altres publicacions

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Prev Next

Canal YouTube

VIDEO DRON: MARC MARTI SEDE CENTRAL.
VIDEO DRON: MARC MARTI SEDE CENTRAL.

Os presentamos a vista de DRON nuestra nueva sede central situada en las inmediaciones de Barcelona y en la ciudad del Hospitalet del Llobregat. Desde las nuevas instalaciones podemos mejorar nuestra dinámica de producción y ampliar el parque de máquinas para ofrecer a nuestros clientes las mejor...

48H OPEN HOUSE 2017 A MARC MARTÍ!
48H OPEN HOUSE 2017 A MARC MARTÍ!

Una visita guiada al cor de Marc Martí Col·lecció; un espai dedicat al món de la publicitat i les arts gràfiques, principalment catalana i espanyola, i majoritàriament en suport de paper. Disposa de més d’un milió de referències diferents, amb múltiples formats (cartells, pasquins, posta...

MARC MARTÍ NADALA 2018!!!!!!
MARC MARTÍ NADALA 2018!!!!!!

http://www.marc-marti.com MARC MARTÍ US DESITJA BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!! Il·lustració original i edició de vídeo: Gerard Martí Huguet (http://www.ateliermeravelles.com)

Exposició 40 anys de cartells en Llibertat. Marc Martí Col·lecció al Cercle Artístic de Barcelona!
Exposició 40 anys de cartells en Llibertat. Marc Martí Col·lecció al Cercle Artístic de Barcelona!

EXPOSICIÓ: 40 ANYS DE CARTELLS EN LLIBERTAT. Exposició al Reial Cercle Artístic, una retrospectiva amb 58 cartells il•lustres, de la col•lecció privada de Marc Martí, que permeten fer un recorregut pels últims 40 anys de la història de Catalunya, des del 1977 i fins a l’actualitat. Una ...

AIXÒ ÉS UNA PARET PÚBLICA! Exposició al Disseny Hub - Barcelona
AIXÒ ÉS UNA PARET PÚBLICA! Exposició al Disseny Hub - Barcelona

"Això és una paret pública" | Marc Martí Horari: Dilluns matí tancat | Dm-Dv de 8 a 20 h | Un mateix cartell situat en un museu i situat el carrer poden transmetre realitats diferents. Els missatges per poder activar la connexió entre museu i carrer son necessaris per explicar la realitat del...

Entrevista a Marc Martí al programa Islàndia de Rac1, Albert Om
Entrevista a Marc Martí al programa Islàndia de Rac1, Albert Om

7/11/2017 RAC 1 ISLÀNDIA, DIRIGIT PER ALBERT OM ENTREVISTA A MARC MARTÍ PER PARLAR DE L'EXPOSICIÓ: 40 ANYS DE CARTELLS EN LLIBERTAT AL REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA, DEL 26 D'OCTUBRE AL 20 DE NOVEMBRE!!!