posts

CALENDARI MARC MARTÍ 2021 & FELIÇ ANY NOU

MM 2020 CALENDARI 48X68 CM

Aquest any hem fet un calendari molt especial, produït i dissenyat per nosaltres, a partir de personatges publicitaris provinents de: MARC MARTÍ COL·LECCIÓ.  

Marc Martí Col·lecció, està dedicada al món de la publicitat i les arts gràfiques, principalment catalana i espanyola, i majoritàriament sobre format paper.

Disposa de més d’1.000.000 de referències diferents, que van des de l'any 1860 fins a l'actualitat, essencialment cartells de diversos tamanys, però també pasquins, displays, xapes esmaltades, plaques de cava, miralls publicitaris, rètols anunciadors, postals, catàlegs, mostraris, llibres referencials, targetes publicitàries, embalatges, elements promocionals, il·lustracions originals i proves d’impressor, fotografies, clixés, tipografies, etc.

Us recordem, que podeu venir a recollir el calendari 2021, a les nostres oficines de Barcelona, Madrid i València, dins dels nostres horaris habituals.

marc marti 2021


Segurament, 2020 ha sigut un dels anys més difícils de les nostres vides, especialment per tots aquells que han patit pèrdues de persones estimades, per a tots ells un record sincer i afectuós des d’aquí.

Tot el grup Marc Martí, us vol desitjar unes bones festes i una feliç entrada d’any. Estem segurs que aquest, portarà moltes coses bones! Moltes gràcies per fer-nos confiança!!!

Molta força i un gran 2021 per a tots!

Renovem les zones infantils de l'Hospital de la Vall d'Hebron!

2020 VALL D HEBRÓN 3

Les zones infantils dels hospitals busquen cada vegada ser més agradables per als nens i les seves famílies, és per això que amb les transformacions integrals d'imatge i decoració, podem aconseguir grans resultats. 

A Marc Martí ens sentim orgullosos de posar el nostre granet de sorra, per tal de millorar la vida dels pacients, gràcies a la implantació d'aquests meravellosos vinils, aplicats a la sala d’exploració Infantil de la Vall d’Hebron. Un espai que ha quedat absolutament nou, reformat per l’Empresa Serom, amb el disseny de Chispum.com

Ara la sala de reconeixement s’ha convertit en la Sala d’Exploració Vikinga! 

A Marc Martí, continuem imprimint la nova realitat, retolant vehicles i espais de tota mena, imprimint i instal·lant banderoles i lones publicitàries, fabricant rètols i lluminosos, en definitiva, creant tota classe d'elements que donen personalitat i qualitat a les marques i empreses. 

Les nostres avançades màquines de tall i d'impressió digital gran format, juntament amb la nostra gran capacitat de logística en l'àmbit nacional, ens permeten arribar a tot arreu, d'una manera ràpida i eficaç, donant solucions professionals i efectives per a l'interiorisme, retail, esdeveniments, grans superfícies, fires i exposicions.

Razzmatazz - elultimoconcierto.com

#elultimoconcierto

Imprimim i instal·lem aquest macro vinilat de 28 x 3 metres, a la façana de la Sala Razzmatazz de Barcelona, que s'acull a la campanya #elúltimoconcierto, promoguda per les sales de concerts de tot l'Estat, entre els quals destaquen l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (Asacc).


En l'acció en línia del 18 de novembre, hi participaran una cinquantena de sales de tot l'Estat i grups i artistes. Es podrà seguir a la web www.elultimoconcierto.com. A on també figura el manifest.

Des de Marc Martí, seguim treballant dins de la nova realitat, produint qualsevol classe de projecte de comunicació visual, amb les nostres flotes, operaris i departaments, adaptant-nos a les mesures de seguretat, i esforçant-nos per seguir oferint el millor servei en temps rècord. A Marc Martí impressionem les teves idees!


"Prohibit fixar cartells. REA" Marc Martí Mediterrània - València

CATÁLOGO EXPO REA

L'exposició "Prohibit fixar cartells. REA ", organitzada per l'ADCV, juntament amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, és un recorregut visual per 600 cartells que reflecteix l'evolució de la societat en les últimes dues dècades. Comissariada pels dissenyadors Boke i MacDiego, i recolzada per Marc Martí i l'Associació València Capital del Disseny, la mostra esdevé un homenatge al cartell, als seus creadors/es i entitats privades i públiques coneixedores de la funció i el valor del disseny.

Un homenatge al suport de comunicació per antonomàsia que crea un marc perfecte per reflexionar sobre qüestions com les que s'exposen en els diferents textos de sala que acompanyen el visitant en el seu recorregut. - (adcv.com)

El passat 30 de setembre va tenir lloc la presentació del catàleg de l'exposició "Prohibit fixar cartells. REA" que es pot visitar fins al 8 de novembre al Centre del Carme.

El catàleg ofereix un recorregut pel millor de les dues últimes dècades del cartell valencià. La presentació va comptar amb la participació dels comissaris de l'exposició Boke Bazán i Mac Diego, el director de Centre del Carme José Luis Pérez Pont, el president de l'ADCV Àngel Martinez i Vicente Crespo de Fernando Gil Arts Gràfiques.

L'exposició compta amb la col·laboració de Marc Martí (impressió) i l'Associació València Capital Mundial del Disseny.

La presentació es pot veure online a través del link: www.youtube.com/watch?v=4LzGe2isd00&feature=youtu.be


Altres publicacions

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Prev Next

Canal YouTube

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis vostè ens permet utilitzar galetes.
Més informació Accepto No accepto