posts

BEHIND THE MASK: Homenatge als sanitaris

Proyecto behind the mask Barcelona 

Per a Marc Martí, el projecte Behind the Mask dona una nova dimensió a la feina dels sanitaris i alhora genera un diàleg amb la quotidianitat dels barris. Enganxant aquests retrats per tota Barcelona, acostem la seva realitat a la de la resta de ciutadans. Són cartells que fan reflexionar, valorar i recordar tot el seu esforç i entrega. Una lluita que, passat un any, continua incansablement.

Behind de Mask és un projecte social que vol conscienciar els ciutadans sobre la importància de la tasca del personal sanitari i oferir, a tota la societat, una oportunitat col·lectiva de reconeixement i agraïment, a través d’una intervenció urbana i digital. La iniciativa, promoguda per l’estudi Mandaruixa Design i Co·Laboratori, proposa una mirada creativa sobre la situació creada per la pandèmia amb múltiples enfocaments: des dels testimonis i experiències del personal sanitari, administratiu i de serveis que treballa als hospitals, fins als pacients i familiars.

Amb aquesta acció, Barcelona es vol sumar a altres capitals del món que han agraït la tasca del personal sanitari a través d’exposicions fotogràfiques de gran format (París, Nova York), documentals (Venècia) i cartelleria al carrer (Londres). Aquestes campanyes van atreure l’atenció dels dissenyadors Sergi Parreño i Maya Rolando de l’estudi barceloní Mandaruixa Design. “Vam veure que a les grans capitals sorgien campanyes d'agraïment que utilitzaven l’art i el disseny. En canvi, al nostre país faltaven iniciatives d’aquest tipus i, en ple confinament, vam decidir impulsar el projecte Behind the Mask”, expliquen.

Amb el tret de sortida del projecte, centenars d’imatges de rostres de professionals sanitaris amb mascareta estan sent reproduïdes, distribuïdes i exposades utilitzant  tots els suports disponibles de comunicació urbana de Barcelona. Així, s’ha establert un conveni de col·laboració amb Renfe i Rodalies de Catalunya i, des de la primera setmana d’abril els cartells s’ubiquen als seus suports publicitaris. A la vegada, l’empresa Marc Martí que gestiona suports publicitaris, s’ha sumat al projecte i penjarà cartells de la campanya en diversos espais repartits per Barcelona. La impressió de cartells l’assumirà l’empresa HP, amb les seves tecnologies d’impressió —utilitzant les impressores HP Làtex de la sèrie 800 i 700; HP Làtex 360 i HP Indigo 12000—  de manera col·laborativa, juntament amb Kammerer, subministradors del paper.

Fins al moment s’han imprès 1000 cartells amb una mida 70x100, 2000 DIN-A3 i 40 mupis de 120x176cms  que ja es poden veure penjats pels carrers de Barcelona i en diferents màquines d’autovenda de la Xarxa de Renfe-Rodalies de Catalunya i mupis.

L’acció també es troba a les pantalles dels interiors dels trens de Renfe així com a la seva web i xarxes socials. Al mateix temps, l’empresa Marc Martí distribuirà els cartells de gran format en les columnes anunciadores situades al llarg de la ciutat de Barcelona. Quant als cartells de petit format, es distribuiran per les botigues i establiments de la ciutat.

Behind the Mask als Hospitals

A més, s’està treballant perquè Behind the Mask entri als principals hospitals del país per tal que les fotografies del personal sanitari també puguin recobrir part de les façanes dels centres on treballen. L’Hospital del Mar ja ha confirmat la seva participació en el projecte amb els seus centres vinculats (Hospital de l'Esperança, Centre Fòrum i Centre Doctor Emili Mira), els quals seran escenari de la iniciativa, homenatjant al seu personal. Al mateix temps, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron també s’ha incorporat recentment al projecte i, en les setmanes vinents, ambdós centres sanitaris ubicaran les imatges Behind The Mask del seu personal a les seves instal·lacions.

 

Un repositori amb totes les històries

Cadascuna de les imatges incorpora un codi QR identificatiu únic que enllaça amb la pàgina web del projecte i desvetlla la identitat i la història de la persona que hi ha al darrere de la mascareta. El web funcionarà com a repositori de totes les imatges cedides a títol individual i tractades digitalment. D’altra banda, s’ha activat l’etiqueta #behindthemask_life a les a xarxes socials amb l’objectiu que els ciutadans puguin compartir fotografies dels cartells de la campanya dispersos per la ciutat.

Un projecte que vol trencar fronteres

L’equip impulsor del projecte vol que la iniciativa pugui créixer a altres ciutats de Catalunya i d’Espanya i, de fet, la web del projecte ja incorpora fotografies i testimonis de tot l’Estat, amb personal sanitari de Barcelona, Tarragona, Tortosa, Bilbao, Valladolid i Madrid.

“Bàsicament volem oferir reconeixement públic a tot un sector que cada dia lliura batalles, històries terribles, tristes però també esperançadores, més enllà dels números i les estadístiques. Mostrar que tot això passa darrere d'unes màscares a les quals ja ens hem acostumat. Però darrere hi ha uns professionals que són persones com nosaltres, amb les seves vides, amb les seves històries, amb els seus problemes, que continuen aquí per a atendre'ns i donar el seu millor costat professional”, comenten Sergi Parreño i Maya Rolando de Mandaruixa Design.

 


Documental Astrid: Avui a TV3 a les 22:05 h!!!

sense-ficció-astrid-documental

"Astrid Fina és una pionera en snowboard femení paralímpic a Catalunya. El seu somni es va fer realitat l'any 2018, quan va aconseguir una medalla de bronze als Jocs Paralímpics de Pyeongchang. El documental narra la història d'adversitat i superació que hi ha fins a arribar a aquell moment culminant."

Marc Martí amb el cinema documental! Orgullosos de formar part i participar del projecte documental ASTRID @astrid_documentary de l'autor @mgalver i l'esportista paralímpica @astridfinap

Avui, estrena a la Televisió de Catalunya (TV3), a les 22:05 h, i també online al portal de SENSE FICCIÓ

Som especialistes en imprimir i produir elements per a qualsevol classe d'esdeveniment, com ara aquest rollup XXL utilitzat com a photocall, així com les pancartes, elements troquelats, senyalística, cartelleria, banderoles...

Des de 1977 fins avui, impressionant les teves idees!!!

MURAL ARTÍSTIC HATHOR - Yturralde - IVAM

Obra mural del artista yturralde en la fachadfa del ivam, impreso por marc martí valencia


A Marc Martí València, imprimim i instal·lem una macrolona de 9 x 9 metres, amb l’obra 'Hathor', de l’autor José María Yturralde (Premi Nacional d’Arts Plàstiques 2020). Aquesta monumental peça es pot trobar a la façana de l’Institut Valencià d’Art Modern, fins al dia 30 de maig d’aquest any. Aquest treball d'impressió digital en gran format, ha estat realitzat integralment a la nostra nau, pels nostres operaris i tècnics. Tot el procés de muntatge i instal·lació, també l'hem desenvolupat nosaltres.

Aquest cercle vibrant representa les investigacions de l’artista sobre les cultures egípcies, japoneses i gregues. Una connexió natural entre art i ciència. A més a més, aquesta obra completa l’exposició ‘Imaginaris mecànics i tècnics de la col·lecció de l’IVAM’, a on es poden veure cinc obres més de l’autor, amb el seu treball al Centro de Cálculo de la Universidad Complutense de Madrid.

A Marc Martí València, tenim capacitat per produir qualsevol mena d'element publicitari per a la comunicació visual exterior, gràcies al nostre equip tècnic, al nostre taller, i la nostra capacitat productiva. Disposem de la tecnologia més avançada, per tal de fer possible tots els vostres projectes. 

També som referents en la impressió de treballs per artistes plàstics i visuals, amb una gran flexibilitat i capacitat d'adaptació a les necessitats específiques que moltes vegades requereixen aquestes feines artístiques. La fidelitat dels colors, de les formes, o de les mateixes fotografies, són cabdals en la resolució de les peces finals. Ens posem al servei del client, per tal d'aconseguir exactament el resultat que busca, centrant-nos en els materials i les tècniques utilitzades. Disposem d'un gran catàleg de productes i serveis, que ens permeten satisfer totes les necessitats.

Si voleu fer-nos alguna consulta, visitar la nostra nau, o que ens desplacem nosaltres, podeu enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar directament al 96 356 28 30. Estarem encantats de poder ajudar-vos en qualsevol aspecte del vostre projecte. 

Exposició tematitzada de La Marjal i dels Estanys d´Almenara.

La Marjal i els Estanys d´Almenara

Marc Martí València, ha realitzat el desenvolupament, construcció i muntatge de l'exposició tematitzada "La Marjal i els Estanys d'Almenara", per iniciativa de l'Ajuntament d'Almenara per ACTIO Birding. Es tracta d'una exposició amb 12 panells, alguns d'ells interactius, realitzats en cartró albiplex amb materials ecològics i reciclables, que està dissenyada perquè la gaudeixin tant visitants com a grups escolars.

Els panells de cartró, permeten crear estructures i circuits personalitzats, són ideals per a qualsevol tipus d'exposició o esdeveniment, es poden imprimir a doble cara, i encunyar amb la forma desitjada. A més, per la seva lleugeresa i resistència, són òptims per poder moure'ls i reutilitzar-los. Una opció ecològica i moderna, que ens permet generar elements de comunicació modulars acords al nostre disseny o gràfica. Sostenibilitat i creativitat junts de mà!

Si tens alguna idea per al teu projecte, nosaltres podem fer-la realitat. Demana el teu pressupost aquí.


Altres publicacions

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Prev Next

Canal YouTube

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis vostè ens permet utilitzar galetes.
Més informació Accepto No accepto