RHO512 .modo 2 B ok
Marc Martí segueix a l'avantguarda tecnològica i incorpora una Rho 512R amb unitat d'impressió textil.
Marc Martí consolidem el nostre partnership amb Durst després de l'adquisició d'una nova Rho 512R de 5 metres, equipada amb una unitat per a impressió tèxtil i l'opció per a impressió a doble cara. Amb 40 anys al mercat, ens hem convertit en una referència en el sector, que busquem contínuament l'excel·lència en el treball.
En Marc Martí hem tornat a confiar en l'empresa tirolesa en adquirir un nou equip Rho 512R, amb l'objectiu de millorar la resposta i la qualitat del servei. “Liderar el mercat de la impressió digital de gran format a Catalunya implica actualitzacions constants per mantenir la nostra tecnologia a l'avantguarda”.
Cada vegada més,  identifiquem nous materials al mercat, la qual cosa obliga a guanyar en versatilitat. La Rho 512R està equipada amb la Tecnologia Variodrop de Durst de 12 pl, ofereix una resolució d'imatge de fins a 800 dpi, una velocitat màxima de 350 m2/h i un ample d'impressió de fins a 5 m.
“Necessitem comptar amb màquines polivalents i adaptables a qualsevol aplicació que el mercat sol·liciti”. A més, el temps d'acció-reacció és cada vegada més curt i els materials tèxtils “s'estan incorporant cada vegada més al mercat de la decoració i de la impressió doble cara”. Precisament, per aquest motiu, equipem el nostre parc de màquines amb una unitat per a impressió tèxtil i l'opció per a impressió doble cara, “tan necessària per a la impressió de banderoles”.
Confiem des de fa molts anys en la marca Durst i en l'equip humà que la representa. Si volem seguir sent competitius hem de comptar amb la millor equipación  i, sobre aquesta variable, no anem a assumir riscos innecessaris.
“Des de fa 40 anys estem presents en el sector. Sens dubte, l'equip humà que dóna forma a aquest grup, molt orientat al servei i amb una arrelada cultura d'excel·lència en l'atenció al client, és el principal actiu perquè, actualment, Marc Martí sigui una empresa de referència en el sector. El nostre servei comercial es basa en l'assessorament necessari perquè el client aconsegueixi l'element perfecte, just el que està buscant. Per això, és tan important per a nosaltres comptar amb la millor tecnologia i així oferir, sempre, el millor servei. Ens agrada el que fem i el client ho nota”.
En el curt termini, els nostres principals objectius són seguir buscant la innovació i la implantació de la micro-tendència. Per aconseguir-ho, tot el grup MM està en formació constant. “El nostre sector, cada vegada més, tendeix a la personalització i a la cerca d'experiències úniques i, en aquest sentit, volem arribar a tots els segments indiscriminadament. Des dels esdeveniments, PLV, retolacions de vehicles, grans superfícies, senyalització, etc… tots ells gestionats com a elements únics i irrepetibles. En definitiva, busquem imprimir sensacions i experiències”.
En 2014, Marc Martí considerava que les expectatives per als propers anys eren positives. Preguntats sobre com ha estat l'evolució des de llavors, Carles García assenyala: “La veritat és que estem molt satisfets del 2016. De fet, el passat any, traslladem la nostra central de Barcelona a una nova seu de més de 3.000 m2. L'ampliació del parc de maquinària i la possibilitat de manipular materials de formats cada vegada majors ens ha impulsat a traslladar-nos a una nau logística molt major, on podrem millorar el servei en tots els sentits”.
En el mitjà i llarg termini, els objectius de Marc Martí són continuar amb la tendència de creixement i enfortir el posicionament per desmarcar-nos d'aquells segments del mercat que prioritzen el preu sobre la qualitat. “Insistim en la importància d'aportar solucions diferencials i seguir treballant en el camí cap a l'excel·lència, sobretot, pel que fa a l'atenció al client. Com dèiem abans, el servei personalitzat i la microtendencia forma part de la nostra estratègia de negoci. Estem preparats per afrontar altres 40 anys més al servei dels nostres clients”.

Altres publicacions

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Prev Next

Canal YouTube

¡¡MARC MARTÍ CON LOS GOYA 2020!!
¡¡MARC MARTÍ CON LOS GOYA 2020!!

¡¡En Marc Martí amamos el buen cine!! Por eso, nos supone un gran honor producir, imprimir y troquelar los objetos, lonas y elementos diversos que van apareciendo en el número musical inaugural de los Premios Goya 2020, con materiales que aseguran resistencia y a la vez ligereza. Gala protagoniz...

ENTREVISTA MÚSICA & LLIBERTAT A RÀDIO 4 CAT EXPRESS MAGAZINE
ENTREVISTA MÚSICA & LLIBERTAT A RÀDIO 4 CAT EXPRESS MAGAZINE

FRAGMENT DE L'ENTREVISTA PARLANT SOBRE EL DISC MÚSICA & LLIBERTAT, 40 ANYS DE CARTELLS A: Ràdio4 Catalunya Express Magazine 27-1-2019

JÚLIA ISERN AL RAC1 DISC 40 ANYS MM 2018
JÚLIA ISERN AL RAC1 DISC 40 ANYS MM 2018

Fragment del programa EL MÓN A RAC1, de Jordi Basté, a on punxen la cançó Mercè del disc "Música & llibertat, 40 anys de cartells" el 20 de desembre del 2018

El disc 40 anys de Música & Llibertat sonant a: Sonideros!!! De Radio 3 // 28/10/18
El disc 40 anys de Música & Llibertat sonant a: Sonideros!!! De Radio 3 // 28/10/18

EL DISC 40 ANYS DE MÚSICA & LLIBERTAT SONANT AL PROGRAMA SONIDEROS DE RADIO 3!!!!! PROGRAMA REFERÈNCIA A TOT L'ESTAT ESPANYOL!!!!!!!!!! PODEU ESCOLTAR AQUÍ EL PROGRAMA SENCER: http://www.rtve.es/alacarta/audios/sonideros/sonideros-kiko-helguera-rodolfo-poveda-spanish-rice-28-10-18/4815164/#

Making of - DISC MÚSICA & LLIBERTAT, 40 ANYS DE CARTELLS ( Discmedi Blau, 2018) ·
Making of - DISC MÚSICA & LLIBERTAT, 40 ANYS DE CARTELLS ( Discmedi Blau, 2018) ·

L'empresa Marc Martí (marc-marti.com), sempre ha estat lligat a la cultura popular i molt especialment als esdeveniments musicals. Podem considerar, que l’empresa com a tal, arrenca amb les primeres enganxades dels cartells de concerts dels cantautors de finals dels setanta (activitat que avui en...

RESTAURACIÓ DEL METRO FGV
RESTAURACIÓ DEL METRO FGV

RESTAURACIÓN DE TREN EXPRESSSSSS La Generalitat Valenciana con motivo del relanzamiento del Museo Taller D´Historia Ferroviaria de Torrent, ha promovido la restauración de algunos de los trenes que allí se encuentran. Para la restauración del primero de estos trenes, Ferrocarrils de la Generali...

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis vostè ens permet utilitzar galetes.
Més informació Accepto No accepto